Виберіть сторінку

Візит голови Представництва ЄС Хюга Мінгареллі

Візит голови Представництва ЄС Хюга Мінгареллі
Стусівський університет плідно співпрацює з інституціями Європейського Союзу, зокрема є активним учасником програм Erasmus+, Horizon 2020, урядових програм країн членів ЄС та має низку партнерських угод з провідними європейськими ЗВО.

У рамках співпраці Донецького національного університету імені Василя Стуса та Представництва ЄС в Україні 21 березня з візитом до університету завітав голова Представництва посол Хюг Мінгареллі. У рамках візиту відбулася зустріч з керівництвом та студентами вишу. Під час розмови з ректором Романом Гринюком пан Мінгареллі поцікавився історією переїзду Університету, діяльністю й життям ЗВО на Вінниччині. Під час розмови було окреслено питання продовження співпраці та перспективи на майбутнє.

Унікальна можливість випала студентам Стусівського університету – поспілкуватися з паном Послом та поставити йому хвилюючі запитання. Пан Мінгареллі був радий зустріти представників української молоді, адже на його думку, це одна з рушійних сил, що просуває реформи в Україні. Він звернув увагу аудиторії на реформи, що реалізовує Україна останні 5 років та наголосив на інтеграції України та співпрацю ЄС з урядом країни. Він також нагадав історичні передумови підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом.

Візити таких поважних гостей є свідченням поваги та визнання Університету іноземними партнерами.

Архіви

Приєднуйтеся до нас