Виберіть сторінку

ЗАСІДАННЯ РАДИ З ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ

ЗАСІДАННЯ РАДИ З ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ

П’ятниця – час підбиття підсумків, аналітичних доповідей, конструктивних дискусій та натхненної роботи, навіть у карантинні будні, адже Університетська родина працює, навчає та навчається разом!

Символічно, що саме сьогодні, у Міжнародний день сім’ї, у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося чергове засідання Ради з якості вищої освіти в режимі онлайн.

Вподовж 2,5 годин було розглянуто 8 об’ємних і ґрунтовних питань вдосконалення культури якості в Університеті.

Проводила засідання за дорученням ректора перша проректорка – Тетяна Нагорняк. Вона зазначила, що всі питання і документи, що розглядатимуться на засіданні, пройшли попереднє обговорення у колективі та на засіданнях профільних комітетів Ради з якості.

Про наявність і відповідність локальних нормативних актів Університету національному законодавству доповів помічник ректора з організаційно-правових питань Владислав Бурдига.

Перший проректор Тетяна Нагорняк, проректор з науково-педагогічної роботи, соціальної роботи та міжнародного співробітництва Тетяна Орєхова, завідувач навчального відділу Оксана Євтухова проінформували про стан підготовки пакету документів, що супроводжують проєкти освітніх програм 2020 року набору «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії». 18 освітніх програм були рекомендовані Вченій раді до розгляду.

Ще одним актуальним питанням порядку денного став глибокий аналіз динаміки показників діяльності викладачів, кафедр і факультетів у рейтингах та оцінюваннях здобувачів вищої освіти, наочно презентований директором Освітньо-практичного центру інноватики та стратегічного розвитку Юлією Пачос.

Про контрактні конкурсні пропозиції – 2020 розповіла відповідальний секретар Приймальної комісії Юля Окуньовська.

В.о. завідувача кафедри журналістики і голова комітету Ради якості Сергій Бондаренко презентував результати моніторингу наповненості офіційного сайту Університету та порталів факультетів актуальною інформацією, запропонувавши низку слушних пропозицій щодо оптимізації документаційної пошукової системи сайту Університету.

Ще одним важливим аспектом роботи засідання Ради з якості вищої освіти Стусівського університету став звіт директора філії Леоніда Пруса про результати освітньої діяльності Філії ДонНУ імені Василя Стуса «Бізнес-інноваційний центр «ДонНУ-Поділля» у контексті стратегічних пріоритетів у рамках Стратегії 2020.

На завершення члени засідання Ради з якості вищої освіти розглянули питання щодо формування переліку ключових показників діяльності завідувача кафедри Донецького національного університету імені Василя Стуса. Лариса Шаульська подякувала робочій групі за результативну спільну роботу та закликала деканів факультетів активніше долучатися до обговорення ключових показників діяльності задля демонстрації комбінованих результатів діяльності факультету та ефективного використання власних ресурсів.

Перша проректорка подякувала всім за конструктивне засідання та анонсувала засідання ректорату 19 травня о 14.00.

Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас