Виберіть сторінку

Ресторанний бізнес: реалії та можливості для молодих підприємців

Ресторанний бізнес: реалії та можливості для молодих підприємців
🦜Сертифікатна освітня програма «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес», що реалізує Кафедра підприємництва, корпоративної та просторової економіки ДонНУ та Школа підприємця #Я_BOSS відкривають для здобувачів освіти не лише теоретичні знання, а й унікальні можливості для занурення в реальну бізнес-сферу.
🦜11 лютого студенти разом з керівницею програми Вікторією Клочковською відвідали кафе Green Parrot, де власник закладу Іван Йовжій поділився своїм досвідом ведення бізнесу в сфері HoReCa.
🦜Під час зустрічі обговорили:
✅ Сучасний стан справ у ресторанному бізнесі
✅ Виклики, з якими стикаються підприємці
✅ Нові можливості та тренди у сфері HoReCa

Архіви

Приєднуйтеся до нас