Виберіть сторінку

Запрошуємо на семінар-тренінг «Міфи про стосунки у парі»

Запрошуємо на семінар-тренінг «Міфи про стосунки у парі»

Кожен із нас сподівається, що він зуміє створити гармонійні стосунки зі своєю коханою людиною. Коли люди закохуються, весь світ у їхній уяві розмальовується яскравими барвами. Кожен із нас, натхненний передчуттям щастя, щосили намагається показати себе своєму партнеру з найкращого боку. І партнера тим часом ми бачимо майже досконалістю. На стадії романтичних відносин ми бачимо лише фасад особистості іншої людини. Усі недосконалості, складності характеру, негативні риси залишаються у тіні. На їх місце ми мимоволі домальовуємо обранцеві якості, властиві нашому внутрішньому ідеальному партнеру. На цьому етапі ми дивимося на свого друга (подругу) та стосунки через рожеві окуляри. Якщо ми не маємо заздалегідь продуманих, чітких орієнтирів, у цьому стані просто неможливо побачити реальність. Для того, щоб уникнути розчарувань у майбутньому пропонуємо Вашій увазі семінар-тренінг «Міфи про стосунки в парі»

Дата: 14 лютого (середа) о 15.00-17.00

Місце: головний корпус Університету, коворкінг

Ведуча:  Інна Гресько – практикуючий психолог, асистент кафедри психології факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса

Для кого захід?

– хто ще не має пари;

– хто тільки будує стосунки;

– хто хоче покращити наявні стосунки.

Про що захід?

На зустрічі Ви ознайомитеся з основними міфами про стосунки в парі, дізнаєтеся факти про психологію чоловіків та жінок, ознаки здорових стосунків та як їх побудувати.

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА

Покликання для реєстрації: https://forms.gle/BBmSYvk7fY6FptV78

Реєстрація відкрита до 13 лютого 20.00

Кафедра психології ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас