Виберіть сторінку

Голова Вінницької ОДА завітав в ДонНУ

Голова Вінницької ОДА завітав в ДонНУ

У середу, 29 квітня, до студентів економічного факультету завітав губернатор Вінницької області Валерій Вікторович Коровій. Заслужений економіст України, кандидат економічних наук, людина з активною громадянською позицією, що небайдуже ставиться до потреб і проблем населення, талановитий керівник. Про Валерія Вікторовича можна багато говорити, проте сьогодні він навідався до студентів, аби розказати їм про нагальні проблеми економіки України, в цілому, та Вінниці зокрема.

Особливу увагу Валерій Вікторович приділив проблематиці децентралізації економіки. Окрім цього, губернатор розповів багато корисної інформації про регіональні особливості економічного розвитку Вінниччини та історію її виходу з глибокої фінансової кризи, що сталася наприкінці минулого століття. Голова Вінницької обласної державної адміністрації наголосив на виключній значущості лібералізації системи економічних відносин та розповів про стратегії розвитку регіону.

Наприкінці зустрічі студенти мали можливість поставити Валерію Вікторовичу питання. З-поміж інших прозвучало питання, що наразі дуже хвилює не лише студентство, а й увесь викладацький склад. Воно стосувалося житла. Тут губернатор одразу зазначив, що для забезпечення комфортного розміщення студентів та викладачів зараз робиться усе можливе, але, звичайно, виникають і певні труднощі. Він пообіцяв всіляко сприяти у цьому питанні. А ректор нашого університету Роман Федорович Гринюк нагадав про проект академмістечка, що зараз знаходиться на стадії розробки і узгодження. Роман Федорович та Валерій Вікторович разом висловили надію на те, що вже восени усі студенти та співробітники університету зможуть постійно і достатньо комфортно проживати у Вінниці.

Зустріч завершилася теплим й щирим побажанням успіхів для студентів і гучними оплесками на знак подяки губернатору.

Ольга Орловська
кореспондент

Архіви

Приєднуйтеся до нас