Виберіть сторінку

В гості до студентів

В гості до студентів

Куратори академічних груп, представники деканату та студентського самоврядування біологічного факультету ДонНУ 26 листопада відвідали, в якості планового заходу, місця проживання студентів в різних гуртожитках Вінниці. Захід спрямований на забезпечення контролю й порядку в гуртожитках, санітарного стану кімнат і місць спільного користування, а також дотримання студентами гігієнічних норм.

Відзначено, що загальний стан кімнат та приміщень гуртожитків відповідає потребам мешканців. Однак, залишаються невирішеними питання щодо компактного проживання студентів нашого факультету з можливістю розподілення їх по курсах і напрямах підготовки. Важливими є також ближче місцезнаходження гуртожитку до навчального корпусу та врахування фінансових можливостей студентів в оплаті за помешкання. Ці побажання витікають зі спілкування з мешканцями гуртожитків та повинні бути враховані при плануванні поселення студентів факультету.

Отже, результати відвідування викладачами гуртожитків виявили нагальні питання налагодження студентського життя. До їх вирішення має бути залучене і студентське самоврядування, що посилить взаєморозуміння та взаємодопомогу між молоддю різних вікових груп.

Архіви

Приєднуйтеся до нас