Виберіть сторінку

До Дня Святого Миколая

До Дня Святого Миколая

Хочемо розпочати свою розповідь з перших вражень від спілкування з робітниками фабрики. Це усміхнені, доброзичливі фахівці своєї справи. Вже котрий раз студенти нашого університету різних спеціальностей відвідують їх підприємство, і з всіма вони знаходять спільні фахові теми бесід.

Зокрема, викладачі та студенти біологи і екологи 2-4 курсів нашого факультету були ознайомлені зі специфікою виробництва солодощів. Зверталася увага на мікробіологічний контроль якості як сировини, так і готової продукції, асептичні особливості харчового виробництва та заходи щодо забезпечення дотримання його екологічних норм.

Отримані знання є суттєвим доповненням таких важливих курсів підготовки майбутніх фахівців нашого факультету як мікробіологи, біотехнологи, екологи.

Архіви

Приєднуйтеся до нас