Виберіть сторінку

Святкування Нового 2016 року

25 грудня в актовій залі головного корпусу Донецького національного університету відбулося корпоративне святкування Нового 2016 року. Святково оздоблена зала та привітання від студентів і керівництва університету створили родинну атмосферу заходу.

Організатори повідомили учасників заздалегідь щодо підготовки привітання від кожного факультету та структурних підрозділів від імені Діда Мороза та Снігуроньки. Всі поставились до цього завдання відповідально, тому був проведений веселий та цікавий марафон привітань. Ведучі заходу — Вікторія Геннадіївна Попова та Артем Вікторович Баєв — весь вечір підтримували виступаючих та не давали занудьгувати присутнім. Після останнього виступу усі глядачі та учасники обрали переможців оплесками.

Привітальні номери були найрізноманітнішої форми: гороскопи, пісні, подарунки, театралізовані виступи та власна поезія. Було розкрито таланти викладачів та співробітників університету, для деяких із них це був дебют на великій сцені. Також у залі було влаштовано фотозону, яка стала для всіх гостей приємною несподіванкою.

Архіви

Приєднуйтеся до нас