Виберіть сторінку

Відбулось засідання Вченої ради

Напередодні святкування 80-річного Ювілею Університету відбулось чергове засідання Вченої ради ДонНУ імені Василя Стуса. Вже традиційно на початку засідання ректор Роман Гринюк (Roman Grinuk)нагородив дипломами та подарунками численних переможців університетських і Всеукраїнських конкурсів та олімпіад.

Про результати рейтингування викладачів, кафедр, факультетів Донецького національного університету імені Василя Стуса доповіла проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Тетяна Нагорняк (Tatyana Nagornyak). Вона зауважила, що рейтингування «було обумовлено свідомим бажання побачити, за якими позиціями ми просідаємо в національних та міжнародних рейтингах, і хто ті викладачі, факультети та кафедри, які підсилюють нас у цих рейтингах». Тетяна Леонтіївна чітко окреслила етапи проведеної роботи щодо рейтингування та проаналізувала отримані результати. У підсумку почесними дипломами та подарунками було нагороджено «Топ-40» викладачів, а також факультети в кафедри, які отримали найвищі показники рейтингування.

Отже,

Дипломи І ступеня отримали:
Загнітко Анатолій Панасович
Бобкова Антоніна Григоріївна
Шаульська Лариса Володимирівна
Анісімова Ольга Миколаїівна.

Дипломи ІІ ступеня здобули:
Тараненко Олена Валеріївна
Лактіонова Олександра Анатоліївна
Турченко Ольга Григорівна
Буряченко Катерина Олександрівна

Дипломами ІІІ ступеня нагороджені:
Польовий Микола Анатолійович
Дороніна Ольга Анатоліївна
Коваль Ірина Федорівна
Швед Олена Миколаївна

“Найкращою кафедрою гуманітарного напряму – 2016» стала Кафедра філософії!

«Найкраща кафедра економічного напряму – 2016» – Кафедра математики і математичних методів в економіці!

У номінації «Найкраща кафедра юридичного напряму – 2016» перемогла Кафедра конституційного, міжнародного і кримінального права.

А найкращою у номінації «Найкраща кафедра природничого напряму – 2016» стала Кафедра вищої математики і методики викладання математики.

Факультети-переможці рейтингу 2016:
Історичний факультет ДонНУ – «Найкращий факультет гуманітарного напряму – 2016»

Хімічний факультет – «Найкращий факультет природничого напряму – 2016»

Економічний факультет ДонНУ імені Василя Стуса – «Найкращий факультет економіко-правового напряму – 2016»

Переможців у рейтингу кафедр та факультетів нагородили цінними призами від партнерів і спонсорів, зокрема, компанії Maresto Technological Group та магазину Moyo – moyo.ua (https://www.moyo.ua/). 12 лідерів персонального рейтингу отримують премію у розмірі не менше посадового окладу.

Чекайте ТОП – 40 Університету на наших ресурсах!!!!

Щиро вітаємо наших флагманів навчально-освітньої та наукової діяльності Стусівського університету і бажаємо подальших успіхів, наснаги та безперервного розвитку!

Про результати роботи філологічного факультету за всіма напрямами діяльності звітували декан філологічного факультету Володимир Мозгунов (Володимир Мозгунов) та голова комісії з підготовки даного питання Ольга Дороніна (Ольга Доронина).

Вчена рада проголосувала за присвоєння вченого звання доцента кафедри іноземних мов професійного спрямування кандидату педагогічних наук Олені Корж.

Окрім цього, на засіданні Ради також було обрано персональний склад з питань академічної доброчесності та корпоративної етики у ДонНУ імені Василя Стуса з числа кандидатур, рекомендованих Конференціями трудових колективів факультетів. Ними стали: декан юридичного факультету Антоніна Бобкова (Антоніна Бобкова), голова Вченої ради Анатолій Загнітко та доцент Віра Калініченко (Vera Kalinichenko).

І наостанок ще одна чудова новина! Бібліотека Стусівського університету поповниться новими виданнями! Вчена рада рекомендувала до друку монографію, науковий журнал, матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції і три навчальних посібники.

Архіви

Приєднуйтеся до нас