Виберіть сторінку

Стипендіальний конкурс для молоді ВПО на участь у Європейському Форумі Альпбах

Це щорічна стипендіальна програма, яка проводиться з метою надання унікальної можливості для молоді взяти участь у найстарішому європейському форумі – Європейському Форумі Альпбах, який проходить з 15 по 31 серпня 2018 р. у селищі Альпбах, Австрія.

Європейський Форум Альпбаха складається із семінарського тижня та серії симпозіумів, учасниками яких є викладачі одних із найкращих європейських, британських та американських університетів, Нобелівські лауреати, представники вищих інституцій ЄС, політики, журналісти і представники бізнесу. Семінари та симпозіуми проводяться на теми, які стосуються сфери міжнародного права, політики, економіки, фінансів, інновацій з технічних та точних наук, IT, медицини, охорони здоров’я, енергетики, навколишнього середовища, тощо.

Стипендія покриває участь у програмі Форуму, навчальні матеріали, посібники для семінарського тижня та програми симпозіумів, проживання у альпійському селищі, сніданки, добові витрати, вечері під час прийомів, транспортні витрати.

Участь у Конкурсі можуть брати лише особи, які раніше жодного разу не брали участі в програмі ЄФА.

Весь перелік документів та відеозапис, зазначений вище, необхідно відправити до 23:59 30 березня 2018 року на електрону адресу ГО «КІГА» [email protected].

Детальна інформація про порядок проведення Стипендіальної програми та форми документів за посиланням – http://bit.ly/2t3HONV.

Актуальна інформація про хід проведення відбору буде опублікована на сторінці fb.com/UAalpbach

За додатковими питаннями прошу звертатися до Сіпєєва В. А. ([email protected])

 

Scholarship applications until March 30, 2018

Архіви

Приєднуйтеся до нас