Виберіть сторінку

День Кар’єри ЄС у ДонНУ імені Василя Стуса 17 квітня 2018 року

День Кар’єри ЄС у ДонНУ імені Василя Стуса   17 квітня 2018 року

Шановні студенти, викладачі, співробітники, партнери!

Інформаційний центр ЄС при ДонНУ імені Василя Стуса має честь анонсувати проведення Дня Кар’єри ЄС за підтримки Представництва ЄС в Україні в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 17 квітня 2018 року!

“День кар’єри ЄС” – це захід, що має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у європейському вимірі, а також проведення виставки вакансій.

Спікерами заходу будуть представники програми Erasmus+, Бюро Програм Європейської Комісії «Креативна Європа», Campus France, науковці ДонНУ імені Василя Стуса тощо.

Під час заходу відбудеться панельна дискусія за участі представників мереж ЄС на тему «Можливості ЄС для професійного та кар’єрного зростання української молоді: конкурентні переваги для майбутнього». Гості заходу зможуть взяти участь у тренінгах, що присвячені грант-менеджменту, написанню резюме, проходженню співбесіди та участі у програмі мобільності Erasmus+.

У рамках виставки вакансій, яку передбачено програмою заходу, студенти та випускники навчальних закладів зможуть ознайомитися з відкритими вакансіями для працевлаштування молоді в європейських компаніях, програмами продовження навчання та стажування за кордоном, а також курсами вивчення європейських мов від представників бізнесу, підприємств, організацій, міжнародних інституцій, програм та фондів.

Участь безкоштовна!

Реєстрація на участь у Дні Кар’єри:

– якщо Ви хочете презентувати свою організацію, вакансії та можливості (кількість стендів обмежена):
https://goo.gl/forms/zPQBNqlAPoTSL3QF3

– якщо Ви випускник або студент навчального закладу і хочете взяти участь у тренінгах та панельній дискусії (кількість місць обмежена):
https://goo.gl/forms/0vhBCMbQsWvts7Tn2

За більш детальною інформацією пишіть на електронну скриньку [email protected].

Чекаємо на Вас!

Архіви

Приєднуйтеся до нас