Виберіть сторінку

День працівника освіти у Стусівському університеті

День працівника освіти у Стусівському університеті

5 жовтня академічна спільнота, викладачі та співробітники Стусівського університету взяли участь у корпоративному заході, присвяченому Дню працівника освіти.

Урочистий захід відкрив ректор Роман Гринюк. Він привітав університетську родину Донецького національного університету імені Василя Стуса зі святом та наголосив: «День працівника освіти – це свято, яке об’єднує всіх, хто робить добру справу, виховує молодь, навчає студентів та робить їх успішними. Дякую вам за вашу наполегливу працю, енергію, за все те, що ви робите на благо ДонНУ імені Василя Стуса. Бажаю вам міцного здоров’я, енергії, добра, благополуччя і здійснення заповітних мрій».

Приємний музичний сюрприз підготували для освітян учасники вокально-інструментального ансамблю «Оберіг» Стусівського університету, виконавши музичну композицію Андрія Малишка «Вчителька моя».

В. о. голови Студентського самоврядування Юлія Жлобницька привітала освітянську родину Стусівського університету з Днем працівника освіти. Вона подякувала викладачам від імені всіх студентів та побажала натхнення, терпіння та творчої наснаги. Також підкреслила, що освітяни є тим ланцюжком, що здійснюють зв’язок часу, який продовжується у їхніх учнях.

Студентська рада Університету привітала Романа Федоровича з Днем народження та подарувала саджанець яблуні як символ підтримки і вдосконалення.

Ще одним подарунком для Романа Федоровича від вокально-інструментального ансамблю «Оберіг» стала пісня «Черемшина» у власній обробці на 4 голоси.

Студенти фізико-технічного факультету також долучилися до вітань і подарували запальну музичну композицію «Учитель продолжается в своём ученике», яка дуже сподобалася глядачам. У своєму звернені до викладачів вони трепетно подякували усім педагогам: «Шановні викладачі, на кожній парі чи лекції ви віддаєте частинку себе, про що ми завжди пам’ятаємо і буде безмежно вдячні вам. Іноді ми буваємо нестерпні і не даємо вам добре виконувати свою роботу, але знайте, ми вас любимо і безмежно поважаємо, адже без вас – не було б нас. Пам’ятайте, що кожен викладач продовжується в своєму учневі».

Усі учасники корпоративного заходу мали чудову можливість сфотографуватися у креативній фотозоні I love DonNY з ректором та улюбленим викладачем, і залишити фото на згадку.

Сьогодні була відкрита тематична виставка зі світлинами викладачів Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Вітаємо освітян та бажаємо творчого зростання, нових перемог і креативних звершень!

Архіви

Приєднуйтеся до нас