Виберіть сторінку

У ДонНУ імені Василя Стуса пройшов «емоційний» воркшоп

У ДонНУ імені Василя Стуса пройшов «емоційний» воркшоп

У Стусівському університеті відбувся перший модуль воркшопу «Основи емоційного інтелекту» у рамках навчально-просвітницького циклу «Від ідеї – до дії». Проект створений Громадською спілкою «Центр інновацій «Сходи в Майбутнє» з метою партнерства ініціативних та підприємливих особистостей задля пошуку та впровадження інновацій в сферу охорони здоров’я.

Менеджер проекту Андрій Мірошниченко розповідає: «Навчально-просвітницький проект має два виміри: у Києві кожні два місяці проходять зустрічі із медиками, науковцями, інноваторами, бізнес-спільнотою у форматі онлайн-конференцій і, відповідно, щоразу порушується нова проблематика. Також паралельно на запит аудиторії ми вирішили проводити зустрічі у навчальному форматі, які не просто будуть надихати учасників, а даватимуть можливість отримати нові навички, які необхідні для їхнього особистого та професійного розвитку».

Вінниця стала першим містом у всеукраїнському турі проекту, наступні півроку організатори планують відвідати ще 7 міст. Донецький національний університет імені Василя Стуса, зокрема представники біологічного факультету вишу мають гарні партнерські стосунки та вже не вперше проводять спільні заходи.

«Наші гості завжди вміють здивувати не тільки напрочуд цікавою та професійною подачею обраної теми, а й саме тим, що вони обирають, актуальністю та необхідністю піднятих проблем, звісно ми теж завжди відстежуємо популярні тенденції, надаючи можливість нашим студентам, викладачам, співробітникам та усім, хто прагне якісних змін, вдосконалюватися та розвиватися, тому сьогодні ми тут у коворкінгу Стусівського університету», – ділиться в.о. завідувача кафедри зоології та екології Едуард Михайлович Кавун.

В програмі воркшопу першого модулю учасники мали можливість ознайомитися з тим, що таке емоції, почуття та емоційний інтелект, а спікером та своєрідним провідником у світі людських емоцій стала Катерина Куницька – сертифікований практик з емоційного інтелекту та тренер з коучингу, бізнес-тренер, експерт з розвитку керівників.

На воркшоп завітали студенти вінницьких ЗВО, викладачі та практикуючі психологи. У затишному коворкінгу учасники протягом 5 годин навчалися емоційній рівновазі, ділилися різними емоціями та відчуттями, долали найбільші страхи, сміялися і танцювали.

Отримані знання та практики допомагають тримати внутрішній емоційний баланс, утримувати себе в процесі творення, а також вирівнювати комунікацію з іншими людьми.

«Усі ми живемо в суспільстві, тому створити щось унікальне, досягнути чогось самотужки дуже важко, адже, якщо ми робимо якісь якісні речі, в будь- якому випадку це спілкування, взаємодія, командна робота з іншими людьми, яку потрібно вміти вибудовувати. Саме наш емоційний інтелект відповідає за те, як ми спілкуємося, подаємо себе, створюємо довготривалі якісні стосунки, чи вміємо відчувати себе захищеними», – каже тренер, а також наголошує, що чим раніше людина отримає інформацію про емоційний інтелект, тим швидше

зрозуміє власні емоції та зможе зовсім по-іншому діяти, вибудовуючи як особисті стосунки, так і взаємодію з колегами на роботі.

«Основи емоційного інтелекту» – це тільки перший модуль тренінгу, попереду ще три зустрічі із Катериною Куницькою. Якщо ви прагнете отримати нові знання, оволодіти практиками та випрацювати власні емоційні сценарії, які допоможуть змінитися та вдосконалитися – стежте за оголошеннями на офіційних ресурсах Університету у соціальних мережах.

Та найголовніше пам’ятайте, що емоції народжуються у нашому тілі, а тривалість їхнього життя складає всього 6 секунд, тому дихайте спокійно і рахуйте!

Архіви

Приєднуйтеся до нас