Виберіть сторінку

Весна іде, красу несе

Весна іде, красу несе

З наближенням весни кожен відчуває піднесення настрою та налаштовується на нові перспективи. Напередодні Міжнародного жіночого дня за ініціативи першого проректора Тетяни Нагорняк у Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» пройшов внутрішньокорпоративний тімбілдінг «Весна іде, красу несе».

У ньому взяли участь представники таких структурних підрозділів Університету: Навчально-практичний інформаційно-комунікаційний центр, Освітньо-практичний центр інноватики та стратегічного розвитку, Навчальний відділ, Навчально-практичний центр кар’єри та професійного зростання і Приймальна комісія.

Тренеркою виступила практикуючий психолог Наталя Лапшова. Головною метою тімбілдінгу було виявити свої внутрішні стани та пізнати себе за допомогою дитячих спогадів і зустрічі зі своєю «внутрішньою» дитиною.

Наталя Сергіївна розподілила учасників тренінгу на 3 команди. Кожна група виконувала цікаві інтерактивні завдання, через призму дитячих світлин, спогадів, мрій, уподобань, усвідомлюючи, що навіть з плином років ці фактори мають неабиякий вплив на нашу вже дорослу свідомість.

Особлива подяка Незалежній профспілці студентів та працівників ДонНУ імені Василя Стуса за підтримку та фінансове сприяння у проведенні цікавого та надзвичайно корисного для співробітників Університету заходу.

Саржевська Анастасія та Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас