Виберіть сторінку

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між ДонНУ імені Василя Стуса та City, University of London

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між ДонНУ імені Василя Стуса та City, University of London
  • Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Донецьким національним університетом імені Василя Стуса та City, University of London (Велика Британія) в межах проєкту «Twinning Ukraine», що реалізується за підтримки Cormack Consultancy Group!

    Twinning – це модель співпраці між установами, спрямована на підтримку університетів України в період війни та після її закінчення шляхом створення партнерства між українськими та міжнародними закладами вищої освіти.

    На заявку Університету щодо участі у проєкті відгукнулися представники City, University of London з пропозицією про співробітництво за напрямком журналістики.

    Координаторкою співпраці від ДонНУ імені Василя Стуса стала доцент, в. о. завідувача кафедри журналістики та соціальних комунікацій ДонНУ імені Василя Стуса, координаторка від City, University of London – James Rogers і Liberty Oberlander Наталія Стеблина.

    Щиро дякуємо представникам Cormack Consultancy Group за допомогу в пошуку партнерів і консультації, а City, University of London – за підтримку і готовність до співпраці з ДонНУ імені Василя Стуса в межах ініціативи Twinning.

    Докладніше про Ukraine Twinning Initiative за покликанням: https://www.twinningukraine.com/

    Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас