Виберіть сторінку

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням!

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням!

Шановна Університетська родино!

Шановні друзі, партнери, стейкґолдери та однодумці Стусівського університету!

Щиро вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

У час випробувань для рідної України, Великдень єднає нас щирою молитвою за мирне безхмарне українське небо, здоров’я наших захисників, захисниць, рідних та близьких, зцілює Божою благодаттю та чистими помислами, вірою в Перемогу добра над злом, світла над темрявою, окрилює життєдайною енергією пасхальних дзвонів, надає нові сили для боротьби за світле майбутнє українського народу.

Де би ви сьогодні не відзначали Воскресіння Ісуса Христа, нехай вітання з Великоднем наповнять ваші серця Любов’ю , адже, долаючи простір та час, кордони і зони окупації, війну та темряву, перешкоди й обмеження, вони єднають нас навколо Воскреслого Спасителя. Нехай дух нашої Перемоги над ворогом України  стане джерелом наснаги і натхнення для добрих справ та милосердя, допомоги ближньому і жертовності.

У світле свято Христового Воскресіння бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я і життєвої наснаги, Божої ласки і всепрощення, злагоди і духовної величі, душевного спокою та безмежної любові, Перемоги і процвітання для рідної неньки-України!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З найкращими побажаннями,

ректор ДонНУ імені Василя Стуса

Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас