Виберіть сторінку

Оголошуємо благодійний Конкурс дитячих малюнків «Я – Україна!»

Оголошуємо благодійний Конкурс дитячих малюнків «Я – Україна!»

З нагоди відзначення 85-ої річниці з Дня заснування Донецького національного університету імені Василя Cтуса та Міжнародного дня захисту дітей, оголошуємо благодійний Конкурс дитячих малюнків «Я – Україна!».

Стусівський запрошує діток віком від 0 до 14 років взяти участь у конкурсі дитячих малюнків і намалювати Україну своїх мрій! Моря та гори, міста і селища, рідна школа, улюблений парк розваг, друзі, літо у бабусі і рибалка з дідусем – все це маленькі намистинки щасливого життя у найкращій країні на світі!

Усі малюнки будуть презентовані на виставці «Я – Україна!», що відбудеться 28 травня 2022 р. у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат», і найголовніше – у цей день автори зможуть власноруч підписати свої малюнки і відправити іншим діткам – діткам міста Героїв, Маріуполя.

До конкурсу приймаються роботи як намальовані на папері, так і створені із застосуванням відповідного програмного забезпечення. 

Увага! Ми не обмежуємо географію учасників конкурсу, а також піклуємося про вашу безпеку. Тож враховуючи воєнний стан, пропонуємо такий алгоритм участі у конкурсі:

До 22 травня 2022 р. підготуйте свій малюнок, сфотографуйте його і надішліть нам, пройшовши за посиланням : https://cutt.ly/ZGOfYqF

 або на електронну адресу [email protected]

Очікуйте на наше повідомлення та готуйтеся взяти участь у святковому заході з нагоди 85-ої річниці з Дня заснування Стусівського університету та Міжнародного дня захисту дітей! Захід відбудеться у ВОМЦ «Квадрат» 28 травня 2022 р., початок о 10:00.

Малюйте свої мрії!

Малюйте Україну!

Все буде Україна!

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас