Виберіть сторінку

Управління постконфліктними територіями

Управління постконфліктними територіями

Стусівський університет – національний лідер освіти та науки, який керується у своїй діяльності якістю освіти як суспільної цінністю!

Відбулася онлайн-презентація і громадське обговорення магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Управління постконфліктними територіями» в рамках реалізації проєкту «Відновлення України після Перемоги» за підтримки програми Fulbright в Україні Fulbright Ukraine

Це унікальна магістерська освітня програма «Управління постконфліктними територіями» Донецького національного університету імені Василя Стуса у співпраці з Донецьким державним університетом внутрішніх справ, що поєднує в собі стандарти двох спеціальностей – 052 «Політологія» і 073 «Менеджмент».

У розробці програми взяли участь кафедри: кафедра політології та держуправління, кафедра підприємництва, корпоративної та просторової економіки; кафедра журналістики та соціальних комунікацій, а також викладачі економічного факультету, факультету інформаційних і прикладних технологій, факультету хімії, біології і біотехнологій, факультету філології, психології та іноземних мов.

Участь в обговоренні взяли представники академічної спільноти з усіх куточків України (Вінниця,  Кропивницький, Київ, Одеса, Дніпро, Тернопіль) та Польщі.

Щиро дякуємо спікерам заходу, запрошеним експертам і професійній команді викладачів за яскравий початок важливої справи, за влучні пропозиції по вдосконаленню освітньої програми і за співзвучність у розумінні вкрай важливої ролі України на світовій арені сьогодні!

▶️З презентацією заходу можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/MJG1Ewz

Наближаємо Перемогу над окупантом разом та конструюємо Розквіт України!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас