Виберіть сторінку

Вітання ректора Стусівського університету з нагоди Випуску 2022

Шановні випускники, батьки, дорогі друзі!

Маю високу честь від усього колективу Донецького національного університету імені Василя Стуса привітати вас із успішним завершенням навчання і отриманням дипломів бакалаврів і магістрів!

Це знакова подія у вашому житті і в житті Стусівського університету, бо кожний випуск є неповторним. Під час війни з російським окупантом ми з вами закриваємо сторінку під назвою Випуск 2022. Особливий, воєнний, готовий наближати нашу Перемогу на різних фронтах!

Минатиме час, ви станете успішними в професії, знайдете справу життя і другу половинку для особистого щастя.

На превеликий жаль, у спогадах залишиться і те, що вам довелося завершувати навчання під звуки сирени… Жорстока війна, розв’язана росією проти нашої держави, – не оминула жодну сім’ю, жодного українця. Хочу подякувати вам. Ви згуртувалися і разом з Alma Mater пліч-о-пліч пройшли надзвичайно складне випробування.

Попереду не менш складні часи і не менш важливий вибір, який належить зробити вам. Обираючи свій подальший професійний шлях, пам’ятайте головне: у нас дуже багато роботи по відновленню України – її економіки, інфраструктури, національної безпеки, історичної правди та нової геополітичної ролі. Для кожного з вас неодмінно є місце в майбутньому України. Адже ви – і є її майбутнє!

Сьогодні Стусівський університет випускає 772 бакалаври з 24 спеціальностей та 11 магістрів хімії. Сто дипломів з відзнакою – це висока оцінка нашої спільної праці! Ми чекаємо на кожного випускника бакалаврату в лавах здобувачів ступеня освіти «Магістр». Впевнений, професори і доценти, експерти і практики Стусівського стануть для вас гідними наставниками і взірцями у професії.

Від всього колективу Університету я вітаю вас, дорогі випускники! Зичу вам професійної удачі, особистого щастя і Перемоги!

Який би шлях ви не обрали, ми будемо радіти вашим успіхам. Ви назавжди – частинка великої родини Стусівського університету! Усе буде добре! І усе буде Україна! У добру путь!

Ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк

 

 

Відеопривітання ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса Романа Гринюка Ви можете переглянути за покликанням: https://www.facebook.com/donnu.edu.ua/videos/402497025230488

Архіви

Приєднуйтеся до нас