Виберіть сторінку

Анна Осмоловська взяла учать у вебінарі «International Contact Webinar: Supporting Ukraine in Higher Education»

Анна Осмоловська взяла учать у вебінарі «International Contact Webinar: Supporting Ukraine in Higher Education»

Стусівський університет – національний лідер освіти та науки!

7 липня 2022 року в.о. директора Навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу ДонНУ імені Василя Cтуса Анна Осмоловська взяла участь у вебінарі «International Contact Webinar: Supporting Ukraine in Higher Education».

Захід об’єднав близько 250 представників відділів міжнародної співпраці, Еразмус+ координаторів, викладачів та працівників університетів з метою налагодження та посилення співпраці між українськими та європейськими університетами.

Дякуємо National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team, Міністерству освіти і науки України, EAIE European Association for International Education, The German-Ukrainian Academic Society, Leibniz Universität Hannover та Erasmus Student Network Kyiv – ESN Kyiv, Delegation of the European Union to Ukraine та Національним Еразмус+ Агентствам країн-членів Програми за організацію та можливість долучитись до події. Віримо у нашу Перемогу!

Детальніше з усіма активностями, що були проведені в рамках заходу, можна ознайомитися за покликанням: https://erasmusplus.org.ua/novyny/4241-international-contact-webinar-supporting-ukraine-in-higher-education-07072022-onlain.html?fbclid=IwAR0JPN5gCdeaJfiLqZlXQHRfLf0LJ1Tm3JgpLB223z6yUavrL8CnOS2eIeA

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас