Виберіть сторінку

Наближаємо Перемогу разом із випускниками ДонНУ імені Василя Стуса

Наближаємо Перемогу разом із випускниками ДонНУ імені Василя Стуса

ДонНУ імені Василя Стуса – національний лідер освіти та науки, який керується у своїй діяльності якістю освіти як суспільною цінністю!

Випускники ДонНУ імені Василя Стуса  – це професіонали своєї справи! Це люди з чіткою громадянською позицією, незламністю та безмежною любов’ю до рідної України. Це люди, які щодня творять майбутнє нашої держави!

 «Україна в огні. Нам болить… Ми не змогли залишитись осторонь. Поки наші хлопці та дівчата захищають нашу державу та її суверенітет, ми робимо все можливе, що в наших силах, для підтримки економіки, ЗСУ та тих, до кого війна наблизилась ближче, ніж до нас. В Україні продовжують відстоювати свою незалежність, демократію, свободу та волю кожного українця, а ми продовжуємо працювати та допомагати.

На офіційному сайті компанії розташована інформація, що штат компанії – 40 осіб, але сьогодні наша компанія налічує 70 співробітників, 20 з яких ми прийняли під час війни, чим пишаємося!

Ми всі чекаємо перемогу та мир. Віримо в ЗСУ. Віримо в наш народ. Віримо, що все буде добре для кожного з нас», – розповідає випускник кафедри маркетингу економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса, засновник «Penguin-team» Микола Скоропадський (http://surl.li/cuppg)

«Найтепліші спогади студентського життя пов’язані з різними неформальними заходами, які давали можливість реалізувати власний творчий потенціал та відчути насичений смак студентського життя. День філологічного факультету, День університету, саме під час організації та святкування посилювалося відчуття приналежності до університетської родини», – розповідає практична психологиня Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області, випускниця кафедри психології Донецького національного університету імені Василя Стуса  Анастасія Нагібіна (http://surl.li/cuppf)

«Наразі на українському ринку праці абсолютно всі компанії націлені на співробітників, які мають фундаментальну теоретичну базу і при цьому розуміють, як її можна практично застосувати. У різних компаніях і на різних етапах співбесід все частіше замість питань про попередній досвід або уміння дають тестове завдання. Саме, навчання в ДонНУ імені Василя Стуса дає міцну теоретичну базу з можливістю практичної апробації, а диплом фінансиста – багатовекторність при подальшому виборі сфери професійної діяльності», – зазначає випускниця кафедри фінансів і банківської справи економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса  Олеся Шевченко (http://surl.li/cuppi)

«Студентське життя не обмежувалося активізмом, до навчання ще додавалася робота ректутера в кадровому агентстві, хоча це було 4 години на день, але все ж це використання ресурсу. Але завжди все в руках самих людей – вибір, чи будеш ти просто тусуватися, постійно навчатися чи спрямовувати енергію ще й на користі ініціативи. Моє студентське життя було таким, як я хотіла, але якісь яскраві моменти… «Еcohopе» – це для мене один з яскравих спогадів, який відбувся зі мною», – розповідає магістерка екології факультету хімії, біології і біотехнологій ДонНУ імені Василя Стуса, екоактивістка, громадська діячка, проєктна менеджерка та мисткиня Марія Юзькова http://surl.li/cuppr

«Мене навчили думати, аналізувати, не піддаватися на фейки, систематизувати, запам’ятовувати, глибоко копати, вірити у те, що робиш», – зазначає Тетяна Блайда, талановита телеведуча, випускниця спеціальності «Українська мова та література» факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса. Із початку повномасштабної фази війни пані Тетяна веде військовий відеоблог «Жетон 2022» –  унікальний проєкт про українських захисників http://surl.li/cuppu

«Незважаючи на те, що зараз моя робота не пов’язана напряму з медіа, журналістська освіта у Стусівському дозволила мені після випуску стати фахівцем з питань реформ – успішно пройти конкурс на посаду державного експерта з комунікацій та стратегічного планування директорату дошкільної та шкільної освіти МОН», – розповідає Марія Дробот – магістерка журналістики, експертка швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» http://surl.li/cuppy

 Разом до Перемоги!

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас