Виберіть сторінку

Вітаємо із Днем комп’ютерника і програміста

Вітаємо із Днем комп’ютерника і програміста

Вітаємо фахівців ІТ-сфери, викладачів, здобувачів та випускників факультету інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса із професійним святом – Днем комп’ютерника і програміста!   

Традиційно це свято відзначають у 256-ий день року. Для програмістів це свято невипадкове й означає кількість чисел, які можна виразити за допомогою одного байта – адресної одиниці пам’яті в багатьох архітектурах комп’ютера. 

Сфера інформаційних технологій стала потужним імпульсом глибоких змін у сучасному світі, каталізатором для тектонічних змін і трансформацій у багатьох індустріях. Завдяки ІТ-технологіям ми гідно долаємо виклики воєнного сьогодення, здобуваємо нові знання, продукуємо новації, відчайдушно боремося з російськими окупантами, тримаємо кіберфронт, мужньо захищаємо нашу свободу, незалежність та територіальну цілісність, щодень наближаючи Перемогу України! 

Шановні викладачі, здобувачі, випускники факультету інформаційних і прикладних технологій, бажаємо вам наснаги та невичерпної енергії, реалізації амбітних планів і здійснення заповітних мрій, успішних проєктів та унікальних програм, нових здобутків і перемог, мирного неба та добробуту! Нехай робочий код у вашому житті буде злагодженим і точним, а компіляторами долі стануть міцне здоров’я, успіх та щастя. 

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас