Виберіть сторінку

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Варшавською школою економіки та Донецьким національним університетом імені Василя Стуса

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Варшавською школою економіки та Донецьким національним університетом імені Василя Стуса

Продовжується робочий візит до Варшави першої проректорки Стусівського університету Тетяна Нагорняк і в.о. директорки навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Анни Осмоловської.

Сьогодні відбулося урочисте підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Варшавською школою економіки та Донецьким національним університетом імені Василя Стуса. Проректорка Тетяна Нагорняк презентувала Стусівський університет та висловила подяку за солідарність з Україною та українцями. Ректор Варшавської школи економіки Пьотр Ваховяк підтримав усі можливі напрями співпраці та висловив своє захоплення організацією діяльністю Університету в умовах війни.

Додатково до Меморандуму було підписано угоду про двосторонній студентський обмін між партнерськими ЗВО, що передбачає участь здобувачів освіти бакалаврського і магістерського рівня в програмах міжнародної академічної мобільності (семестрове навчання) в університеті-партнері на безкоштовній основі. Координаторкою такої діяльності з боку Варшавської школи економіки виступить очільниця центру міжнародної співпраці, пані Катажина Кацперчик, яка також була присутньою на зустрічі.

Після урочистостей колеги разом з Уповноваженою ректора з питань співпраці з ЗВО України Іриною Дегтярьовою напрацювали 7 пунктів дорожньої карти майбутньої співпраці.

Щиро дякуємо нашим партнерам за всебічну підтримку, відкритість до співпраці на паритетних засадах та віру в спільну справу!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас