Виберіть сторінку

Навчання першокурсників

Навчання першокурсників

Сьогодні першокурсники факультету історії та міжнародних відносин, факультету інформаційних і прикладних технологій та факультету хімії, біології і біотехнологій ДонНУ імені Василя Стуса вийшли в аудиторії!

Наші хіміки – майбутні магістри – з радістю продовжили виконувати лабораторний практикум з «Інструментальних методів дослідження якості об’єктів довкілля», однак цей процес перервала повітряна тривога.

Незважаючи на це, час, проведений у бомбосховищі, дав можливість поспілкуватися магістрантам з викладачами, студентами-бакалаврами, обговорити навчання, захист магістерських робіт, місця майбутнього працевлаштування, волонтерство і благодійні заходи, які проводяться в Донецькому національному університету імені Василя Cтуса.

Після відбою повітряної тривоги, студенти не поспішали додому, а завершили розпочату лабораторну роботу. Подивіться на їхні натхненні обличчя!

Пишаємося і радіємо! Дякуємо за належну організацію освітнього процесу декану факультету хімії, біології і біотехнологій, професору Шендрику Олександру Миколайовичу та його команді!

Переможемо!

Усе буде Україна!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас