Виберіть сторінку

Відкрита онлайн-лекція Якуба Карновскі «План відбудови та європейської інтеграції України»

Відкрита онлайн-лекція Якуба Карновскі «План відбудови та європейської інтеграції України»

У рамках реалізації міждисциплінарної магістерської освітньої програми «Управління постконфліктними територіями», що була розроблена за проєктом «Відновлення України після Перемоги» за підтримки «Fulbright Ukraine», відбулася відкрита онлайн-лекція Якуба Карновскі, члена Наглядової Ради «Укрпошти» та «Укрзалізниці», кандидата економічних наук,  доцента Варшавської школи економіки на тему «План відбудови та європейської інтеграції України».

Пан Якуб (https://www.linkedin.com/in/jakub-karnowski-abb625127) презентував звіт, підготовлений студентським науковим гуртком  «Відновлення України», що діє з травня 2022 року у Варшавській школі економіки.

Модерувала зустріч – гарант програми, докторка політичних наук, професорка, перша проректорка ДонНУ імені Василя Стуса Тетяна Нагорняк.

Лекцію відвідали майже 100 осіб. Серед учасників – здобувачі вищої освіти і викладачі двох університетів.

Захід проводився англійською мовою.

На основі опрацювання статистичних та аналітичних матеріалів колеги та здобувачі визначили основні виклики, що стоять перед Україною на шляху до євроінтеграції та напрацювали рекомендації щодо розбудови української держави для трьох груп стейкголдерів: Уряду України, громадянського суспільства та ЄС.

Лектор відповів на питання аудиторії про напрями зовнішньої політики Польщі та ЄС, перспективи нарощування фінансової підтримки для України, а також про ті рішення у внутрішній політиці нашої держави, що мають бути втілені для прискорення вступу України в ЄС.

Дякуємо пану Якубу та Варшавській школі економіки за ще один важливий крок у напряму розширення співпраці між нашими ЗВО!

Дякуємо нашим міжнародним службам і особисто Анні Осмоловській за допомогу в організації зустрічі та реалізації дорожньої карти співпраці!

Дякуємо Олександру Трегубову і кафедрі підприємництва, корпоративної та просторової економіки ДонНУ імені Василя Стуса за реалізацію нової програми із такими цікавими заходами!

Навесні буде проведена науково-практична конференція з відбудови України за участю здобувачів Варшавської школи економіки та ДонНУ імені Василя Стуса. Стежте за оголошеннями!

Переможемо разом із нашими партнерами!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас