Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

Шановні викладачі, здобувачі й випускники кафедри журналістики та соціальних комунікацій факультету інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса, шановні партнери: «Радіо Місто Над Бугом – 101,8 FM», «Radio TAKT», телеканал «Віта», «Суспільне; Вінниця», «ТРК Вінниччина», щиро вітаємо вас із Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!  

Ви тримаєте інформаційний фронт України, розповідаєте світу правду про воєнні злочини російських окупантів, інформуєте  про перебіг російсько-української війни, захищаєте свободу слова та права кожного українця, висвітлюєте героїчну боротьбу наших захисників і захисниць, протидієте імперським наративам, фейкам і пропаганді, боретеся за вільну незалежну і територіально цілісну Україну, із кожним днем наближаючи Перемогу нашої держави! Ваше слово – це потужна зброя у боротьбі з ворогом!   

Щиро дякуємо вам, шановні колеги, за надійну співпрацю, глибоку довіру, синергію і співзвучність у розвитку та просуванні експертного середовища Вінниччини, професійну майстерність, ініціативність, творчий підхід до справ та потужний імпульс до змін і вдосконалення.

З нагоди професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я та наснаги, невичерпної енергії й натхнення, реалізації амбітних планів та здійснення заповітних мрій, аналітичних проєктів й унікальних програм, професійного успіху й розширення цільової аудиторії, добробуту і мирного українського неба! Переможемо!    

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас