Виберіть сторінку

Вітаємо Романа Гринюка із 10-річчям на посаді ректора Стусівського університету

Вітаємо Романа Гринюка із 10-річчям на посаді ректора Стусівського університету

Сьогодні виповнюється 10 років, відколи Заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Роман Федорович Гринюк обіймає посаду ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Шановний Романе Федоровичу, щиро дякуємо Вам за ці 10 років незламності, стратегічного розвитку та зростання нашої Alma Mater, активну громадянську позицію та подолання численних викликів долі, управлінську майстерність та потужний імпульс до змін і вдосконалення! 10 років разом із Вами ми підкорювали нові вершини, відстоювали честь і гідність, долали тисячі кілометрів, наповнювали приміщення корпусів життям, реалізовували низку суспільно корисних проєктів, відкривали унікальні освітні програми, проводили форуми та конференції, зміцнювали міжнародну співпрацю, поширювали славу ДонНУ імені Василя Стуса, здобували перемоги – для всієї Університетської родини та вищої освіти України. Дякуємо Вам за підтримку, допомогу та надійне батьківське плече! Пишаємося, що маємо змогу спільно формувати інтелектуальну еліту нації! 

Щиро зичимо Вам, шановний Романе Федоровичу, міцного здоров’я та наснаги, родинного затишку і тепла, добробуту та мирного неба, здійснення заповітних мрій і ще багато-багато років РАЗОМ!

З повагою

Університетська родина Стусівського

Архіви

Приєднуйтеся до нас