Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає колег, партнерів, стейкґолдерів із Днем місцевого самоврядування!  

Місцеве самоврядування – це могутня сила незламності монолітної української нації, що допомагає нашій державі стратегічно розвиватися, гідно долати виклики воєнного сьогодення і невпинно рухатися вперед. Це свято об’єднує лідерів територіальних громад, депутатів, агентів змін та громадян, виборців, які дбають про розквіт об’єднаних територіальних громад, спрямовують їхній стратегічний розвиток та зростання. 

Шановні представники органів місцевого самоврядування, вам випала почесна і відповідальна місія – представляти інтереси громад у надскладні часи, зміцнювати обороноздатність країни, докладати максимум зусиль для вирішення нагальних проблем громадян, ініціювати та втілювати у життя нові проєкти, допомагати мешканцям, піклуватися про їхній добробут. Тож прийміть слова вдячності і поваги за натхненну самовіддану працю, активну громадянську позицію, відповідальність та високий професіоналізм, управлінську майстерність та послідовну відданість ідеї розбудови в Україні місцевого самоврядування, що базується на принципах європейської демократії. 

Щиро дякуємо Вінницькій обласній державній адміністрації, Вінницькій обласній Раді, Вінницькій міській раді, об’єднаним територіальним громадам Вінницької області за глибоку довіру, надійне партнерство, обмін досвідом, реалізацію спільних проєктів та програм, підтримку ініціатив Стусівського університету на благо розвитку та процвітання Подільської громади та рідної України.

Бажаємо усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, наснаги і натхнення, родинного затишку та добробуту, злагоди і мирного неба, реалізації амбітних планів та відкриття нових перспектив! Нехай щира людська вдячність і повага будуть нагородою за вашу сумлінну працю, а любов та підтримка рідних зігрівають серця серед щоденних турбот. Переможемо!

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас