Виберіть сторінку

Підписано меморандум про співпрацю з сервісом «Podatok»

Підписано меморандум про співпрацю з сервісом «Podatok»

Асоціація студентів та випускників ДонНУ імені Василя Стуса підписала меморандум про співпрацю з сервісом із повернення надлишково сплачених податків та зборів «Podatok».

У рамках цього партнерства, спеціалісти сервісу «Podatok» консультуватимуть здобувачів вищої освіти Донецького національного університету імені Василя Стуса щодо повернення частини сплачених за навчання на контрактній формі коштів за минулий навчальний рік.

Податкова знижка на навчання, яку допомагають отримати спеціалісти сервісу «Podatok», доступна всім здобувачам денної та заочної форми навчання, які навчаються за кошти фізичних і юридичних осіб, а також громадянам України, які сплачують за їхнє навчання та є офіційно працевлаштованими на території України.

Це партнерство націлене на зміцнення відкритості освіти для всіх категорій населення та покращення досвіду отримання освіти саме у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса. Наш університет і наші партнери є соціально відповідальними та дбають про своїх!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас