Виберіть сторінку

Вітаємо з Міжнародним днем жінок та дівчат у науці

Вітаємо з Міжнародним днем жінок та дівчат у науці

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає чарівних українок, колежанок-дослідниць Університетської родини з Міжнародним днем жінок та дівчат у науці!

Уже 8 років поспіль 11 лютого увесь цивілізований світ щорічно відзначає це свято для того, аби «досягти повного і рівного доступу жінок та дівчаток до науки, а також забезпечити гендерну рівність і розширення прав та можливостей жінок і дівчат» відповідно до Резолюції 70-ої сесії Генеральної Асамблеї ООН від 22 грудня 2015 року.

Роль жінок у науці – неоціненна! Щодня у нашій Alma Mater здобувачки та аспірантки вдосконалюють свої навички та знання, дослідниці формують наукову еліту нації, розвивають наукові школи та започатковують нові наукові напрями.

Донецький національний університет імені Василя Стуса пишається нашими талановитими дослідницями, науковицями, які зробили і роблять значний внесок у розвиток науки Університету, України та світу.

Від усього серця зичимо міцного здоров’я, підкорення нових вершин та наснаги всім жінкам і дівчатам, які присвятили життя науці. Ваш особистий приклад розширює коло талановитих дослідниць і відкриває нові горизонти.

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас