Виберіть сторінку

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем

Дорогі колежанки, щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем!

Здавна весна вважалася передвісницею перемоги, оновлення та зародження життя. Цьогоріч вона має стати переможною для рідної України, символом відновлення нашої землі та процвітання української нації.

Сьогодні хочеться доземно вклонитися нашим захисницям, які взяли до рук зброю, аби пліч-о-пліч зі своїми  чоловіками, батьками, синами боронити неньку-Україну від російських окупантів, відстоювати свободу і незалежність, соборність та територіальну цілісність нашої держави.

Щиро дякую дівчатам та жінкам-волонтерам, медикам, освітянам, дослідницям та науковицям, менеджерам і співробітницям, управлінцям та агентам змін нашої країни! Завдяки вашій відважності й ніжності, витривалості та креативності, впевненості й амбіційності, цілеспрямованості та ініціативності, непохитності й граціозності, елегантності та чарівності б’ється пульс нашого життя!

Бажаю вам, дорогі колежанки, мирного неба та весняного натхнення, родинного затишку і тепла, реалізації задумів та здійснення мрій, прихильності фортуни та підкорення нових вершин, щасливих моментів та квіткового настрою, успіху і переможного року!

З найкращими побажаннями Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас