Виберіть сторінку

Вітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса Романа Гринюка з Великоднем

Вітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса Романа Гринюка з Великоднем

Шановна Університетська родино!

Шановні друзі, партнери, стейкґолдери та однодумці Стусівського університету!

Щиро вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

Попри виклики воєнного сьогодення, Великдень єднає наші серця у щирій молитві за здоров’я наших рідних, захисників та захисниць, мирне безхмарне небо та довгоочікувану Перемогу України. Прославляючи Ісуса Христа, ми отримуємо духовне зміцнення і нові сили для відчайдушної боротьби з ворогом. Христове Воскресіння є нагадуванням про неминучу перемогу Божу над гріхом і беззаконням, про перемогу добра над злом, світла над темрявою. Великдень зцілює нас Божою благодаттю та чистими помислами, наповнює життєдайною енергією пасхальних дзвонів, зміцнює віру у світле майбутнє монолітної української нації.

У свято Христового Воскресіння ми просимо Божого захисту для наших мужніх ЗСУ, Божої ласки для всіх українців, зцілення для поранених військовослужбовців, мирних мешканців та дітей.

Вірю, що нескорений дух української нації є запорукою нашої Перемоги, подальшої відбудови та процвітання рідної України.

Бажаю вам та вашим родинам  міцного здоров’я та Божого благословення, мирного неба і злагоди, духовної величі та безмежної любові, успіху і переможного року!

Христос Воскрес, Воістину Воскрес!

З найкращими побажаннями

Ректор ДонНУ імені Василя Стуса                                      Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас