Виберіть сторінку

Поширення кращих практик викладання європейських студій та створення міждисциплінарних програм у закладах вищої освіти в Україні: обмін досвідом

Поширення кращих практик викладання європейських студій та створення міждисциплінарних програм у закладах вищої освіти в Україні: обмін досвідом

Шановні колеги та здобувачі!

Запрошуємо вас на інтерактивний івент «Поширення кращих практик викладання європейських студій та створення міждисциплінарних програм у закладах вищої освіти в Україні: обмін досвідом».

Захід відбудеться за підтримки Національного університету «Львівська політехніка»,  Навчально-наукового центру «Європейські студії для технічних університетів», Ресурсного центру національного університету «Львівська політехніка» та Донецького національного університету імені Василя Стуса.

1️. Теоретична панель-дискусія:

Ключові спікери:

-Керівниця проєкту «Європейські студії для студентів технічних спеціальностей Національного університету Львівська політехніка» (EUSTS), д. політ. наук, проф. Ярина Турчин.

«Особливості розвитку Європейських студій в Національному університеті «Львівська політехніка» та перспективи запровадження міждисциплінарних освітніх програм із вивчення ЄС».

-Академічний координатор проєкту GOODPHARMA, д.х.н., професор Віра Лубенець.

«Особливості та цілі реалізації проєкту в межах Еразмус+ Жан Моне модуль «Хороші рішення для прогалин у фармації: відповідно до європейських пріоритетів (GOODPHARMA) у Національному університеті «Львівська політехніка».

Директор навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Донецького національного університету імені Василя Стуса, док. філософ. з політології, Анна Осмоловська.

Досвід впровадження інноваційних міждисциплінарних освітніх програм і реалізації міжнародних проєктів у контексті євроінтеграції України: кейс Стусівського університету.

Завідувач науковою частиною НДЧ ДонНУ імені Василя Стуса, старший науковий співробітник НДЛ «Хімія поліоксометалатів і складнооксидних систем», канд. хім. наук, доцент, Сергій Радіо.

«Розробка міждисциплінарних освітніх програм у галузі природничих наук для поствоєнної відбудови України».

2️. Практична панель із застосуванням інтерактивних методик навчання:

Тренери з методик викладання, учасники проєкту EUSTS – к. п. наук, доц. Івасечко О., к. п. наук, доц. Цебенко О.

Практичне заняття зі студентами Донецького національного університету імені Василя Стуса із застосуванням інтерактивних методик навчання у контексті розвитку європейських студій в Україні.

Дискусія та обмін думками.

Дата проведення: 5 травня 2023 року.

Час проведення:

10.00 – 12.30 (теоретична панель)

12.45 – 15.00 (практична панель)

15.00 – Обмін думками

Форма проведення – онлайн. Платформа – Zoom.

Покликання на відеодзвінок:

https://us02web.zoom.us/j/83972205151?pwd=UzRYY0pDYVhUV0pUdFZISUcxbTZKUT09&fbclid=IwAR2I8zpgPJO6vH2FIdwUzopc8Rb5f7reri4Qcz3O6K-ymQytJCheNtHzrVw

ID: 839 7220 5151

Пароль: 2023

Приєднуйтеся! Буде цікаво!

Навчаємо, навчаємося і перемагаємо!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас