Виберіть сторінку

Експертно про причини геноциду кримськотатарського населення

Експертно про причини геноциду кримськотатарського населення

Кандидат політичних наук, в.о. проректора з науково-педагогічної та соціальної роботи, старший викладач кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики факультету історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса Максим Прихненко у програмі «Акцент» радіо «Місто над Бугом – 101,8 FM» з Іриною Булгаковою на тему: «Гра на користь України?»

Одним із ключових стало обговорення питання подій 1944 року в Криму. У програмі було проаналізовано причини геноциду кримськотатарського населення радянською владою, методи його реалізації та те, чому ця подія повинна залишатися в підручниках нашої історії.

Серед інших тем обговорювалися заява президентки Європейської комісії Урсули фон дер Ляйен на пресконференції в Брюсселі щодо початку перемовин про вступ України до ЄС, візит Президента України до Ватикану, Італії, Франції, Німеччини, Британії, приїзд президента ПАР з мирною ініціативою в Україну, приїзд спеціального представника Китаю Лі Хуей до Києва, та чи втрачає росія контроль всередині держави.

Докладніше дивіться за покликанням: https://www.facebook.com/radiomistonadbugom/videos/102276689542641/

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас