Виберіть сторінку

Опубліковано звіт збору коштів для ЗСУ

Опубліковано звіт збору коштів для ЗСУ

Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса опублікували звіт збору коштів для батальйону Тероборони сухопутних військ ЗСУ, у якому служить викладач нашого Університету пан Юрій.

Перший збір було оголошено 28 лютого. За декілька тижнів завдяки вашій підтримці ми зібрали 15200 грн. З них 5741 грн 64 коп. було витрачено на придбання побутових речей. Чек та факт передачі засвідчений на світлинах до цього допису. У той же час батальйону було передано окопні свічки, засоби гігієни та ще багато коробок із різними приємностями, за які ми дякуємо волонтерці, доцентці кафедри теорії та практики перекладу Оксані Ковтун.

Під час цього збору виникла потреба у більш масштабній акції. Тому залишок коштів було прийнято рішення перекинути на неї.

Другий збір – на автомобіль, який було оголошено до Дня факультету 28 березня. До цього збору долучився випускник факультету, очільник Благодійного фонду «88 окрема моторизована волонтерська бригада» Ростислав Бабенко. Разом на рахунок фонду вдалося зібрати 139 400 грн на сам автомобіль та окремо 25 016 грн на його обслуговування (з урахуванням залишку коштів від попереднього збору).

І от сьогодні автомобіль було передано за призначенням пану Юрію. Разом із автомобілем було передано гуманітарну допомогу від європейських партнерів Ростислава.

Факультет історії та міжнародних відносин Донецького національного університету імені Василя Стуса дякує Благодійному фонду «88 окрема моторизована волонтерська бригада» та особисто Ростиславу Бабенку за залученість у цей збір та колосальну роботу, що виконав Фонд по контрактуванню, транспортуванню та обслуговуванню автомобіля. Ростислав є яскравим прикладом того, що на наших випускників можна покластися завжди, і в умовах повномасштабного вторгнення вони не залишаються осторонь.

Дякуємо талановитій Студентській раді факультету історії та міжнародних відносин та нашим здобувачам за чудовий благодійний концерт, під час якого було зібрано вагому частину коштів.

За інформаційну підтримку дякуємо радіо «Місто над Бугом», а за сприяння у розповсюдженні інформації про збір серед закордонних колег завідувачці кафедрою іноземних мов професійного спрямування Калініченко В.І.

І окрема подяка всім, хто донатив кошти на підтримку батальйону пана Юрія та підтримував збір інформаційно.

Ви всі неймовірні!

Слава Україні, вперед до перемоги!

Факультет історії та міжнародних відносин

Архіви

Приєднуйтеся до нас