Виберіть сторінку

«Молодий вчений року» запрошує до організаційного комітету

«Молодий вчений року» запрошує до організаційного комітету

Дорогі друзі і колеги, маємо чудову новину для всіх, хто прагне бути у центрі наукових досягнень та підтримки молодих талантів! Організаційний комітет щорічного конкурсу «Молодий вчений року» оголошує відкриття вакансій для нових членів,  зокрема: голови, заступника та секретаря Конкурсу.

Що робить Організаційний комітет? Організаційний комітет «Молодий вчений року» відіграє ключову роль у плануванні та реалізації конкурсу, обирає найкращих молодих учених, сприяє розвитку їхніх кар’єр та допомагає розкрити їхній потенціал. Ви матимете змогу працювати з висококваліфікованими професіоналами, зустрічатися з лідерами наукової спільноти та впливати на наукові здобутки майбутнього.

Чому варто долучитися? Долучившись до Організаційного комітету, Ви отримаєте унікальну можливість впливати на розвиток молодих талантів та сприяти науковому прогресу в країні. Ваш внесок буде значущим, а Ваші зусилля допоможуть сформувати світле майбутнє науки.

Як долучитися? Якщо Ви готові зробити важливий крок для підтримки молодих дослідників та стати частиною Організаційного комітету «Молодий вчений року», заповніть анкету за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1Bv23iVBxnhuAeRiGdpOIyvmwYAOSszdGBqV1zT8tbRo/viewform?fbclid=IwAR2womvvyCnTi9Ly9oM-x8NANotzFnTgURz3U4py7KvJNKgzvEStU4L8tuE&edit_requested=true

https://www.facebook.com/donnu.edu.ua/posts/pfbid0CFq25NG5PsJxwHi9bEnyqpSxG88EfYM6RUEQzH6JjVWRrwh6czhP1rqUwvF1599Gl?__cft__[0]=AZXo68tkcqCPQ-KNTrHvvcyuyE0dpbHv9ddtEgdLNLvqE2ZKFcnNXIl5MlE_FAHOjmRH2bkJT75jLXLzLJlWo4C7UuurJByjmu_eOwiuD5A2V2B3b52ezd6hO49Q6lV8Zu3N8OB29uYg7SQaDNxCp9p8sHzyr4B0q5VtBKrIKRVutZyDrx27ajI1g_5QwFVso2JMuL2Xa-ycKvWuCIE4lpQo&__tn__=%2CO%2CP-R

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас