Виберіть сторінку

Урочисте вручення дипломів бакалаврів випускникам факультету історії та міжнародних відносин

Урочисте вручення дипломів бакалаврів випускникам факультету історії та міжнародних відносин
Дякуємо ЗСУ, що 15 липня вдалося провести урочисте вручення дипломів бакалаврів випускникам факультету історії та міжнародних відносин!

На свято завітали випускники зі своїми рідними, студенти, викладачі, співробітники факультету.

Довгоочікуваний документ отримали 60 вже молодих фахівців, які стали випускниками ОС «Бакалавр» за освітніми програмами «Історія та археологія» та «Міжнародні відносини».

Свято вручення дипломів за традицією розпочалося з теплого вітального слова ректора ДонНУ імені Василя Стуса Іллі Хаджинова, який побажав подальших успіхів усім випускникам і провів церемонію вручення дипломів із відзнакою.

Декан факультету історії та міжнародних відносин Юрій Теміров звернувся з щирими та мудрими напутніми словами і вручив дипломи випускникам освітньої програми «Міжнародні відносини».

Заступник декана з навчальної роботи Ірина Паніна пригадала особливості навчання за ці останні 4 роки, надала поради щодо подальших кроків і вручила дипломи випускникам освітньої програми «Історія та археологія».

В.о. проректора з науково-педагогічної та соціальної роботи Максим Прихненко виступив із натхненною промовою та разом із доцентом кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики Іриною Богінською подарував пам’ятні значки Донецького національного університет імені Василя Стуса.

Зі словами подяки звернулися випускники Станіслава Єремієвич і Артур Анісов. Випускники записали вітальне відео з церемонії вручення дипломів для нашого колеги пана Юрія та його побратимів з бригади Тероборони сухопутних військ ЗСУ. Дякуємо сердечно ще раз!

Щирі вітання нашим випускникам! Бажаємо і далі «тримати марку», гордо нести ім’я Університету, вірити в себе, професійно  й особистісно зростати, ставати кращими на благо України!

Чекаємо з нетерпінням усіх в магістратурі й робимо все можливе для скорішої перемоги!

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=istfakdonnu&set=a.756187626303977&__cft__[0]=AZU3kOnqecclpDs2nxvkz3J3t5S2WOEPQFT2Mq-XKAmxUJWn6X1tNJkqWnHG9HDT9sU8_L2EZO4cvrouRrvaVTD6V402nSkWlIWmFpRJJApbf5wqwpRgcOh3B5KAqcuGETpMoYQzk7ZShAOp42b0vbrfUErzHJt4sDnzd_-tjJjd7U5ks452LNDHNXw8UFySvZgONjxC0V9EgnNxMr-4GkAx&__tn__=-UK-y-R

Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас