Виберіть сторінку

Запрошуємо на перегляд книжкових виставок фахових навчальних та наукових видань із фонду Наукової бібліотеки ДонНУ імені Василя Стуса

Запрошуємо на перегляд книжкових виставок фахових навчальних та наукових видань із фонду Наукової бібліотеки ДонНУ імені Василя Стуса

Вже традиційно вересень вважають місяцем знань, просвіти і науки.

З нагоди початку нового 2023/2024 навчального року у спеціалізованих читальних залах оформлено книжкові виставки фахових  навчальних та наукових видань із фонду  Наукової бібліотеки ДонНУ імені Василя Стуса.

Це навчальні посібники, підручники, монографії, словники та довідкові видання, що стануть у нагоді здобувачам Університету на шляху оволодіння новими професійними знаннями та навичками.

У читальному залі економічних наук презентовано  книжково-ілюстративну виставку «Освіта – це те, що більшість отримує, багато хто передає, та лише деякі мають». Тут можна ознайомитися із літературою на будь-який смак:  різні галузі економіки та філології, психологія та художня література.

Книжкова виставка «Підкорюємо висоти знань!» дозволяє ознайомить із  документами з вивчення точних наук – математичних дисциплін, хімії, біології, фізики й інших предметів.

А в читальному залу юридичних та історичних наук на виставці «Світ знань відкриває книга» представлено книжки про динамічні процеси державотворення та формування  правової системи української держави, її історичні витоки й основні етапи розвитку: від найдавніших часів до сьогодення.

Сподіваємося, що, незалежно від уподобань, кожен користувач бібліотеки на  виставках знайде хоча б одну книжку, на якій неодмінно зупинить свій погляд.

Адже однією із ключових складових успіху студента у навчанні є націленість на прагнення якнайбільше почерпнути знань та постійно їх удосконалювати.

Бажаючих ознайомитися із фаховими виданнями запрошуємо до читальних зал Наукової  бібліотеки!

Наукова бібліотека ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас