Виберіть сторінку

Олена Юшина взяла участь у міжнародній літній школі «Physical Culture and Sport in the higher education system»

Олена Юшина взяла участь у міжнародній літній школі «Physical Culture and Sport in the higher education system»

24-30 вересня 2023 року в місті Познань (Польща) відбулася Міжнародна літня школа «Physical Culture and Sport in the higher education system» в межах проєкту «UNIWERSYTET JUTRA II – POWR.03.05.00-00-Z303/18». У ній взяла участь завідувач навчально-практичної лабораторії «Спортивний клуб» ДонНУ імені Василя Стуса Олена Юшина.

Університет ім. Адама Міцкевича  гостинно запросив представників 26 ЗВО України (викладачів кафедр фізичного виховання та спорту, керівників спортивних клубів) до участі у проєкті.

У програму тижня входили різнопланові заходи, пов’язані з організацією спортивної діяльності університетів, лекції щодо системи організації фізичної культури та спорту в Університеті ім. Адама Міцкевича і загалом у Польщі. Також обговорювалися інші питання, пов’язані зі структурою спортивної роботи. Цікавим стало й відвідування спортивної бази університету з безпосередньою участю у тренуваннях із плавання, настільного тенісу та фітнесу. Відбулася зустріч із ректором та іншими керівниками університету, які розповіли про менеджмент спортивного напряму в Університеті ім. Адама Міцкевича. Не обійшлося й без спортивної складової – був проведений турнір із пляжного волейболу за участі всіх представників наших вишів та організаторів літньої школи.

Щиро дякуємо нашим польським колегам за цей незабутній тиждень, проведений у Debina Palace, за отриманий досвід та неймовірні емоції!

Навчально-практична лабораторія «Спортивний клуб»

Архіви

Приєднуйтеся до нас