Виберіть сторінку

Вітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса Іллі Хаджинова з Різдвом Христовим та Новим роком

Вітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса Іллі Хаджинова з Різдвом Христовим та Новим роком

Шановні колеги, шановні здобувачі!

Різдвяні та новорічні свята – це час єднання. У святкові дні ми можемо забути про буденність та більше часу проводити із сім’єю та друзями. Це час приємних спогадів за чашкою какао, мрій із запахом мандаринок, веселощів із присмаком глінтвейну. У ці дні дуже важливо бути разом, оскільки в цьому наша сила.

Саме разом нам вдалося розбудувати новий Університет, стати лідером освіти центрального регіону України, подолати пандемію та втриматися після повномасштабного російського вторгнення. Ми вдячні Силам оборони України за їх відданість, сміливість та відвагу, за те, що маємо можливість зустріти ці свята, хоча для багатьох українців вони тепер мають гіркий присмак. Бути разом із Силами оборони України означає постійно підтримувати їх донатами та волонтерськими ініціативами. Робімо це й у новому 2024 році!

Упевнений, що колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса готовий до будь-яких викликів, оскільки ми разом. Кожного дня ми навчаємо, навчаємося, розвиваємося, творимо майбутнє та йдемо вперед, демонструючи свою непохитність та вірність справі. Пишаюся кожним співробітником, здобувачем і випускником нашої Alma Mater та вдячний за Ваш внесок у розвиток Університету!

Вітаючи із прийдешнім Різдвом та Новим роком, хотілося б побажати всім нам повернення до мирного життя без вибухів, повітряних тривог та комендантських годин. Сподіваюсь, що надія, любов, мир та радість, які символізують різдвяні свята, завжди будуть орієнтирами для кожного з нас незалежно від обставин.

З Різдвом Христовим та Новим 2024 роком!
З повагою
Ілля ХАДЖИНОВ

Архіви

Приєднуйтеся до нас