Виберіть сторінку

Зустріч із представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області Вадимом Мазуриком

Зустріч із представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області Вадимом Мазуриком

У середу, 24 січня 2024 року, відбулася робоча зустріч проректора з наукової та навчальної роботи ДонНУ імені Василя Стуса Сергія Радіо з представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області Вадимом Мазуриком.

Пан Вадим привітав Університет із реєстрацією в якості суб’єкта у сфері друкованих медіа та з успішною реєстрацією нового наукового фахового видання «Public networks and communications» (ідентифікатор медіа – R30-02568). Були обговорені перспективи майбутньої співпраці, питання підготовки сучасних журналістів, регулювання діяльності у сфері медіа відповідно до Закону України «Про медіа», а також питання реєстрації нових наукових періодичних видань і перереєстрації наукових журналів, засновником яких є Університет.

Університет висловлює подяку представнику Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області за всебічну консультативну підтримку!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас