Виберіть сторінку

Мотиваційна зустріч «Вибір юридичної професії» та презентація міжнародного проєкту Еразмус+ напряму Жан Моне «Свобода руху товарів, послуг та осіб: досвід ЄС для України»

Мотиваційна зустріч «Вибір юридичної професії» та презентація міжнародного проєкту Еразмус+ напряму Жан Моне «Свобода руху товарів,  послуг та осіб: досвід ЄС для України»

12 лютого 2024 року відбулася найочікуваніша подія для юридичного факультету – мотиваційна зустріч «Вибір юридичної професії» за участі студентів, викладачів та поважних гостей.

Захід урочисто відкрив ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса Ілля Хаджинов, привітавши учасників та окресливши основні напрями роботи.

Перша частина заходу була присвячена презентації можливостей співпраці з Лігою студентів Асоціації правників України в межах підписаного Меморандуму між Донецьким національним університетом імені Василя Стуса та ГО «Асоціація правників України».

Особливості правничої професії зі студентами обговорили запрошені практики:

– членкиня правління АПУ, керуючий партнер BRYLIANT LAW GROUP Ірина Брилянт ;

– голова Вінницького регіонального відділення АПУ, адвокат Ірина Озерська;

– суддя Вінницького міського суду Євген Бернада;

– керівник апарату Вінницького апеляційного суду Наталя Король.

У другій частині заходу відбулася презентація міжнародного проєкту Еразмус+ напряму Жан Моне «Свобода руху товарів,  послуг та осіб: досвід ЄС для України»[FREEGOOD].

Координатор проєкту, професор Елла Деркач окреслила цілі, завдання, напрями та очікувані результати проєкту, представила команду виконавців проєкту, розповіла про можливості співпраці в межах проєкту для студентів та запрошених стейкхолдерів.

У презентації взяли участь завідувач кафедри конституційного, міжнародного і кримінального права Ольга Турченко та професор кафедри цивільного права і процесу ДонНУ імені Василя Стуса Лілія Амелічева.

Захід відбувся в натхненній дружній атмосфері, запам’ятався яскравою енергетикою, став платформою для нетворкінгу та подальшого індивідуального розвитку.

Юридичний факультет ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас