Виберіть сторінку

Нова будівля Університету – нові можливості для розвитку!

Нова будівля Університету – нові можливості для розвитку!

Від учора економічний факультет та факультет філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса офіційно розпочали свою роботу в новому корпусі, в центрі міста, за адресою Хмельницьке шосе 7, адміністративна будівля «Книжка». У новому корпусі на здобувачів чекають новенькі аудиторії, комп’ютерні класи, простори для самовдосконалення, чудові краєвиди Вінниці та, найголовніше, лекційні й практичні заняття.

Упевнені, що цей переїзд є новим етапом співпраці Університету з органами державної та місцевої влади, поштовхом до реалізації нових проєктів для розвитку Вінниччини та України.

Цю подію було відзначено «входинами», які організували здобувачі економічного факультету в залі Вінницького академічного обласного театру ляльок. Дякуємо партнерам за співпрацю! Ректор ДонНУ імені Василя Стуса Ілля Хаджинов, декан економічного факультету Тетяна Орєхова та голова ГО «Ми – Вінничани» Валерій Коровій акцентували на символічності переїзду, підкресливши, що відтепер «Книжка» стала місцем синергії Університету, органів влади, громадського сектору та бізнесу.

Дякуємо Вінницькій обласній Раді за співпрацю!

Чекаємо на новому місці!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас