Виберіть сторінку

Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса відкриває збір на антену-підсилювач сигналу Avenger 2.4G/5.8G для дронів

Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса відкриває збір на антену-підсилювач сигналу Avenger 2.4G/5.8G для дронів

Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса відкриває збір на антену-підсилювач сигналу Avenger 2.4G/5.8G для дронів і кабель до неї для артилерійської бригади ДШВ, де проходить службу наш співробітник, пан Богдан. Обладнання суттєво покращить можливості бригади нищити російських окупантів на нашій землі!

Завдяки нашим випускникам, передусім випускниці спеціальності «Міжнародні відносини» Марині Нечипоренко, ми вже маємо стартові 12000 грн. Марина із сім’єю зараз мешкає в Панамі, але завжди залишається з Україною та Істфаком!

Серед тих, хто зробить донат на 500 грн. і більше (кількість донатів по 500 грн. від однієї людини не обмежується), на Дні факультету буде розіграно приз від декана факультету історії та міжнародних відносин Юрія Темірова – футбольний м’яч, який був офіційним м’ячем збірної України з футболу. Усі, хто планує взяти участь в розіграші, вказуйте свої прізвища під час донату!

Давайте закриємо збір до ДІФу! Доведемо, що Істфак – чемпіон!

Слава Україні!

Поширення інформації про збір категорично вітається!

Ціль: 72 000.00 ₴

Посилання на банку:https://send.monobank.ua/jar/6yenT6P9J2

Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас