Виберіть сторінку

Підсумки минулого і перспективи майбутнього навчальних років

​Заключне засідання цього навчального року відкрилося приємною місією: ректор ДонНУ Роман Гринюк нагородив учасників проекту, присвяченого ювілею вулиці Університетської. Рубрика «Машина времени» у газеті «Університетські вісті», фотовиставка «Наша вулиця — Університетська» у холі нашого вишу не залишилися непоміченими.

Ректор вручив грамоти партнерам проекту — газеті «Донецкие новости» в особі її редактора Ольги Гальської, кореспонденту Анатолію Жарову, краєзнавцю і письменнику Євгену Ясенову, а також випускнику університету Олександру Шапошнику. Усі вони допомогли в реалізації проекту, завдяки чому було оприлюднено цікаві факти про народження і становлення однієї із головних вулиць Донецька.

Ректор нагородив також переможців студентської спартакіади, яка проводилася протягом навчального року з 11 видів спорту і зібрала 859 учасників із усіх факультетів університету. За її підсумками переможцями стали юридичний (перше місце), фізико-технічний (друге місце) та історичний (третє місце) факультети.

Проректор з наукової роботи Світлана Беспалова представила доповідь з детальним аналізом проблем, які постають перед університетом. Це розробка кафедрами програм кадрового резерву, пропозиції з поліпшення діяльності вишу, у тому числі ефективна підготовка аспірантів, створення умов і стимулювання праці молодих учених.

Усе це забезпечить якість і конкурентоздатність університету на ринку освітніх послуг.

Архіви

Приєднуйтеся до нас