Виберіть сторінку

Історичний факультет зберігає традиції

З нагоди Дня науки 28 квітня історичний факультет провів щорічну студентську науково-практичну конференцію. Незважаючи на всі труднощі у відновленні нормального режиму роботи, взяти учать у конференції виявили бажання 61 молодих науковців.

Конференція розпочалася пленарним засіданням, під час якого до студентів з привітанням звернулася в.о. декана факультету Тетяна Леонтіївна Нагорняк. Відбулося нагородження студентів, що взяли участь в українських й міжнародних конкурсах та олімпіадах і гідно представили честь свого факультету та Донецького національного університету. Також відбулася презентація наукового товариства історичного факультету та звіту його діяльності за 2015 рік.

Старший викладач кафедри всесвітньої історії Павло Тимофійович Кушнір представив конкурс знавців античної історії та культури «Цезар року». Студенти і викладачі покладають великі надії на те, що цей захід буде відбуватися регулярно і стане ще однією легендарною традицією історичного факультету.

Після пленарного засідання, учасники розійшлися по секціях, яких цього року було шість. Після кількох годин напруженої, проте захоплюючої та плідної праці, були підбиті підсумки та оголошені переможці у кожній з секцій.

Щиро вітаємо Ольгу Орловську, Андрія Яковлева, Світлану Безуглу, Олександра Кирпича, Миколу Єрьоміна, Едуарда Котова та Віталія Вінника! Бажаємо подальших успіхів та наукових відкриттів!

Архіви

Приєднуйтеся до нас