Виберіть сторінку

День політолога на історичному факультеті

День політолога на історичному факультеті

День політолога святкується викладачами, студентами та випускниками кафедри — до речі, однієї з найстаріших у країні, яка вже понад 20 існує на історичному факультеті Донецького національного університету.

Цього року вперше колишні та нинішні вихованці кафедри, а також гості з дружньої кафедри журналістики зібралися для урочистих заходів у Вінниці, куди через військові дії на Донеччині було переведено університет. Після щирих слів привітань та святкового концерту в актовій залі розпочалися майстер-класи від випускників кафедри.

Перший майстер-клас з темою «Людина та медіа» відкрив Олексій Мацука — випускник спеціальності «Політологія» 2005 року, голова Донецького інституту інформації, засновник інформаційно-аналітичного ресурсу «Новости Донбасса», журналіст «Радіо Свобода».

Другий майстер-клас «Хліб для політолога, або як писати аналітику для замовника?» провів Антон Круть — випускник 2004 року спеціальності «Політологія», політичний аналітик Українського кризового медіа-центру.

Третій майстер-клас презентувала Наталія Наталіна — випускниця 2006 року. Темою виступу став «Персональний політичний брендінг: маркетингові бізнес-практики».

А завершилося свято неформальним спілкуванням і взаємним фотографуванням у дружній та теплій атмосфері.

Архіви

Приєднуйтеся до нас