Виберіть сторінку

Підприємство «Панда»

Підприємство «Панда»

03 грудня 2015 року студенти хімічного факультету ДонНУ завітали на підприємство «Панда» з метою ознайомлення з процесом виробництва безалкогольних напоїв та газованої артезіанської води.

Екскурсія почалася з дегустації безалкогольного газованого напою «Делішес». Екскурсовод зазначила, що виробнича фірма «Панда» виготовляє безалкогольні напої та газовану артезіанську воду з 1995 року. Підприємство випускає та реалізує продукцію під власною торговою маркою «Караван». Всі напої виготовляються без консервантів, на основі артезіанської води, цукру з додаванням натуральних концентрованих соків, рослинних екстрактів та смако-ароматичних інгредієнтів.

Після дегустації напою екскурсанти відвідали виробничий цех, де їм розповіли та показали процес виготовлення безалкогольного напою «Казковий ключик» — від змішування вихідних інгредієнтів до упаковування готової продукції, а також провели визначення вмісту вуглекислого газу та твердих компонентів в готовому напої, визначили повноту наповнення пляшки питною водою. Крім того, студенти відвідали хімічну та бактеріологічну лабораторії, де їх ознайомили з основними методами визначення якості безалкогольних напоїв та газованої артезіанської води.

По закінченню заходу кожен екскурсант отримав у подарунок безалкогольний напій «Казковий ключик», який був виготовлений у день проведення екскурсії.

Колектив хімічного факультету висловлює подяку керівництву та працівникам виробничої фірми «Панда» за гостинність і цікаву екскурсію, Хаджинову Іллі Васильовичу, проректору з наукової роботи, і прес-центру ДонНУ за допомогу в організації і проведенні екскурсії.

Архіви

Приєднуйтеся до нас