Виберіть сторінку

Студенти-журналісти опановували тонкощі професії

У Донецькому національному університеті відбулася тренінгова дводенна програма Владислава Сидоренка, журналіста та керівника програм 1+1 Media Holding (телеканал «2+2»), за участю студентів спеціальності «Журналістика». Владислав — широко відомий українському глядачеві за керівництвом та журналістською роботою в таких знаних програмах журналістських розслідувань, як «Агенти впливу» та «Люстратор».

На зустрічі зі студентами Влад щедро ділився власним досвідом роботи на провідних телеканалах України.

У дружній атмосфері студенти обговорювали тонкощі та складнощі сучасної журналістики, зокрема телевізійної, та основні етапи телевиробництва, тим більш такої супер-галузі, як журналістські розслідування. Журналіст розповів, як і ким складаються рейтинги телепередач, у чому особливість громадського ТБ і яку роль у сучасному мас-медіа грає реклама. Окрім того, «за чашечкою кави» учасники тренінгу досліджували, як телебачення впливає на населення, чи сприяє воно підвищенню загального рівня освіченості та як покращити його якість.

Владислав Сидоренко вже вдруге є бажаним гостем ДонНУ. Минулого року студенти-журналісти нашого університету пройшли за його запрошенням стажування в редакції програми «Люстратор» на ТК 1+1, зараз йде обговорення постійного договору ДонНУ з 1+1 Media Holding.

Дякуємо Владу Сидоренку за цікаву та корисну зустріч і щиро сподіваємося на продовження плідної співпраці!

Архіви

Приєднуйтеся до нас