Виберіть сторінку

Міжнародна делегація науковців та підприємців відвідала університет

27 липня Донецький національний університет імені Василя Стуса гостинно прийняв міжнародну делегацію з країн Європейського Союзу та США. Адміністрація Університету та представники міської влади Вінниці провели продуктивні перемовини з керівництвом провідних компаній, зокрема, «Pegaso Consulting Ltd», «Agenda Ltd» (Болгарія), «Vitava d.o.o.» (Словенія), «Interlink Trade Finance Co» (США), а також з професорами Другого університету Неаполя «Luigi Vanvitelli» (Італія) та Європейського політехнічного університету (Болгарія).

Ректор ДонНУ професор Роман Гринюк презентував Alma Mater іноземним партнерам. Директор технопарку «Benecon» (Італія) пан Карміне Гамбарделла та директор наукового парку “ДонНУ-Поділля” Юрій Клименко обмінялися досвідом та розповіли про своє бачення подальшої співпраці у сфері розвитку наукових фундаментальних та прикладних досліджень. Декани природничих факультетів ДонНУ імені Василя Стуса розповіли про наші наукові здобутки та відновлення матеріально-технічної бази.

Результатом зустрічі стали домовленості про подальшу співпрацю у сфері розробки, впровадження та захисту інноваційних технологій, обмін досвідом, студентами та професорсько-викладацьким складом, пошук джерел фінансування подальшої діяльності. Принципи ділового співробітництва було вирішено закріпити підписанням Угоди між партнерами.

Дякуємо нашим партнерам за всебічну підтримку!

Архіви

Приєднуйтеся до нас